Barszczyk Posted January 27 Posted January 27 Pomimo włączonej opcji zastosowania filtrów emulujących komunikację radiową nie słychać żadnej różnicy podczas komunikacji. 3
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 27 SIMRAIL Team Posted January 27 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #4204 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #4204
SIMRAIL Team Sui Posted Wednesday at 12:28 PM SIMRAIL Team Posted Wednesday at 12:28 PM W testach nic nie wyszło. Potrzebuję więcej informacji w jakich przypadkach się to zdarza.
Barszczyk Posted Wednesday at 11:05 PM Author Posted Wednesday at 11:05 PM 9 godzin temu, Sui napisał(a): W testach nic nie wyszło. Potrzebuję więcej informacji w jakich przypadkach się to zdarza. W trybie maszynisty wyłączałem i włączałem te opcje podczas dyskusji graczy na radiotelefonie i nie słyszałem różnicy w ich głosie. Myślałem, że ta opcja powinna zmieniać głos na bardziej radiowy i dodawać efekt lekkiego szumu podobny do tego, który można usłyszeć w dialogach w trybie singleplayer: radio.mp4
SIMRAIL Team Sui Posted yesterday at 06:24 AM SIMRAIL Team Posted yesterday at 06:24 AM Oof. Dobra, trzeba było oznaczyć, że ta opcja odnosi się tylko do multiplayera. W singlu dźwięki złożone są inaczej i nie ma informacji o położeniu nadawcy. 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted 8 hours ago SIMRAIL Team Posted 8 hours ago This topic has been automatically closed as the problem has been fixed and is currently being tested in the development version. Please check if the problem still exists in the next public release of the simulator. Ten temat został automatycznie zamknięty gdyż problem został usunięty i jest obecnie testowany w wersji deweloperskiej. Prosimy o weryfikację, czy problem nadal występuje w kolejnym publicznym wydaniu symulatora.
Recommended Posts