adamets2 Posted Saturday at 02:52 PM Posted Saturday at 02:52 PM Odpaliłem sobie wczoraj SimRail i mam taki apel do Twórców - pięknie zrobiliście z różnymi opcjami odpalania lokomotywy i z wyborem pory roku zarówno Kraków jak i DLC z Łodzią, ale czy nie można by było zrobić to samo z najwcześniejszą trasą czyli Warszawa - Katowice? Mamy tylko pojedyncze (oficjalne) scenariusze. Nie ma np. jesieni z lokomotywą 4E. Apeluję więc o dodanie większej ilości różnych scenariuszy na całej trasie jak i różnych mniejszych z podobnymi opcjami wyboru co w DLC z Łodzią... Wielu graczy najpierw kupi samą podstawkę zanim dokupi DLC.... Gra naprawdę jest fajna, ale od paru lat takie właśnie pierdoły jak to i save strasznie zniechęcają do niej (jak ktoś nie chce grać na multiku). Wydaje mi się, że dołożenie paru(nastu) scenariuszy to nie jest jakiś wielki wysiłek czasowy. A opieranie się wyłącznie na społeczności w kwestii tworzenia też nie jest to końca dobre, moim zdaniem... 3
PL_Andrev Posted Saturday at 04:10 PM Posted Saturday at 04:10 PM Godzinę temu, adamets2 napisał(a): Wydaje mi się, że dołożenie paru(nastu) scenariuszy to nie jest jakiś wielki wysiłek czasowy. Zdaje się że problemem jest nakład pracy niezbędny pod scenariusz. Po pierwsze pomysł, po drugie opracowanie trasy, po trzecie ruch AI, po czwarte przeszkadzajki (zdarzenia losowe). Może jak wejdzie warsztat pod Steam to pojawi się więcej scenariuszy.
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted Saturday at 05:14 PM SIMRAIL Team Posted Saturday at 05:14 PM Modernizacja/zastąpienie starych scenariuszy JSON jest już zaplanowana. 3 3
Recommended Posts