margi1 Posted Friday at 09:52 AM Posted Friday at 09:52 AM Witam. Przedstawiam kolejny scenariusz w oparciu o realistyczny rozkład jazdy. Tym razem zadaniem maszynisty jest poprowadzić pociąg Pendolino relacji Warszawa Wschodnia - Szczecin Główny, objazdem przez Skierniewice, kończąc scenariusz w Bełchowie. Scenariusz zawiera zdarzenia losowe, oraz dynamicznie zmieniającą się pogodę. Scenariusz należy wypakować do katalogu: SteamLibrary\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\99_CustomScenarios\Scenarios\ Hello. I present another scenario based on a realistic timetable. This time, the driver's task is to operate a Pendolino train on the Warsaw East - Szczecin Main Station route, taking a detour through Skierniewice, ending the scenario in Bełchów. The scenario includes random events and dynamically changing weather. The scenario should be extracted to the following directory: SteamLibrary\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\99_CustomScenarios\Scenarios\ EIP1800.zip 2 7
eSPeIKaE Posted Saturday at 09:35 AM Posted Saturday at 09:35 AM (edited) Fajny, prosty scenariusz z dialogami. Przejechany bez problemów co najważniejsze. Do papierowego rozkładu jazdy można dodać Bełchów. Edited Saturday at 09:40 AM by eSPeIKaE 2
Black Eye Posted Saturday at 05:17 PM Posted Saturday at 05:17 PM Nie wiem czemu ale u mnie po wypakowaniu scenariusza do folderów nie mam go do wyboru.
Sklox Posted Saturday at 05:32 PM Posted Saturday at 05:32 PM Wrzuć folder EIP1800 do 5_Lodz1/Scenarios 1
Black Eye Posted Saturday at 05:40 PM Posted Saturday at 05:40 PM 7 minut temu, Sklox napisał(a): Wrzuć folder EIP1800 do 5_Lodz1/Scenarios Dziękuje już teraz działa.
jmluengor Posted Saturday at 08:03 PM Posted Saturday at 08:03 PM Bardzo ciekawa sceneria (lubię jeździć z ETCS-em) i piękne jesienne światło. Do napisania komentarza użyłem Tłumacza Google. Proszę wybaczyć wszelkie błędy. 1
KIEROWNIK Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Bardzo profesjonalnie zrobiony scenariusz tego nie zobaczymy i nie usłyszymy w innych scenariuszach zrobionych przez Simrail . Dialogi , jakieś manewry innego składu w Pruszkowie ,inne realistyczne relacje pociągów których brakuje w multiplayer i w scenariuszach dodają uroku temu scenariuszowi . Fajnie jak by przed stacją Bełchów na ( Skierniewice Skierniewickie ) zrobić przejście na inny skład powrotny do Warszawy Zachodniej było by super . Sam pomysł puszczenia pociągu do Szczecina przez Skierniewice - mała rzecz a cieszy . Dobra robota !!!. 2
Recommended Posts