patwrobel Posted Tuesday at 06:47 AM Author Posted Tuesday at 06:47 AM W dniu 12.10.2025 o 16:26, Maurice napisał(a): Po dyktowaniu rozkazu pisemnego w Psarach stoję przed semaforem wyjazdowym H4. Wersja scenariusza 1.4.12 Dołączę log SimRail_log_2025-10-12_13-24-25.txt 1.43 MB · 2 pobrania Posiedziałem jeszcze nad tymi Psarami i usprawniłem troszeczkę tworzenie tego EIP - znacznie bliżej teraz się spawn'uje. Prośba o sprawdzenie czy teraz jest OK - najlepiej różne wersje Psar (w Psarach jest aż 5 wersji) - można zacząć w Starzynach i wybrać ręczne sterowanie wydarzeniami: [4/6] Proszę wybrać konfigurację wydarzeń losowych -> Gracz decyduje przy każdym zdarzeniu Najnowsza wersja 1.4.14 dostępna pod adresem: 44_patwrobel.7z 3
zbyszek.1961 Posted Tuesday at 06:35 PM Posted Tuesday at 06:35 PM Przejechałem wszystkie wersje scenariusza w Psarach bez żadnych problemów wszystko działa. Pozdrawiam. 1
jakub.bialystok Posted Wednesday at 09:34 AM Posted Wednesday at 09:34 AM A ja ściągnąłem najnowszy plik i kiedy startuje z Sosnowca Głównego to prosi mnie o zmianę kanału. Żaden kanał nie działa i wszystko stoi.
patwrobel Posted Wednesday at 04:14 PM Author Posted Wednesday at 04:14 PM (edited) 6 godzin temu, jakub.bialystok napisał(a): A ja ściągnąłem najnowszy plik i kiedy startuje z Sosnowca Głównego to prosi mnie o zmianę kanału. Żaden kanał nie działa i wszystko stoi. A to dosyć ciekawe bo ten scenariusz nie przejeżdża przez Sosnowiec Glowny. Chyba chodzi o inna misję lepiej w odpowiednim wątku dodac opis problemu i załączyć plik logu. Jeżeli to przejęzyczenie i chodziło o Kraków Glowny to pewnie nie włączyłeś radia odpowiednio. Jak radio jest wyłączone to ma kanał 0 co by user nie ustawił na pokrętle. Ważne jaki lok Edited Wednesday at 04:16 PM by patwrobel 1
SJAY Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) At the WŁOSZCZOWA PŁN - Olszamowice stage, all the lights are on and the red light is activated. Good idea)) Edited 17 hours ago by SJAY
Recommended Posts