Masterczulki Posted September 13, 2025 Posted September 13, 2025 Jako że większość graczy nie wypełnia EDRa, to proponuję wprowadzić, żeby automatyczne wypełnianie było domyślnie włączone i tylko chętni gracze mogli zaznaczyć w ustawieniach opcję "NIE WYPEŁNIAJ AUTOMATYCZNIE EDR". 8
Spanddark Posted September 16, 2025 Posted September 16, 2025 Jestem całkowicie za tą zmianą, napewno poprawi to rozgrywke. Ale bota trzeba nauczyć że ma nie tylko potwierdzić przejazd, ale co ważne żeby dokonał korekty godziny przejazdu, bo to co zauważyłem tak się nie dzieje. Akceptuje godzinę przejazdu domyślną w edr... 2
Masterczulki Posted September 17, 2025 Author Posted September 17, 2025 Jeśli automatyczne wypełnianie nie działa w pełni poprawnie, to oczywiście trzeba nareperować 🙂
pomperek Posted December 26, 2025 Posted December 26, 2025 Bzdurny pomysł z autoEDR. Ja nie mam problemów z wypełnianiem tego. Wkurza mnie tylko jak ktoś na następnej nastawni przede mną odhaczy dany numer. A takie rzeczy bywają bez automatu. 2
Recommended Posts