daro. Posted September 13, 2025 Posted September 13, 2025 Dzień dobry, jest to kolejna nastawnia spędzona przeze mnie ponad 2godz. czasu, i nie zaliczyło postępu (chodź wyświetliło się na ekranie że zaliczono ale nie dodano jej, (było 2/9 dalej jest 2/9 mimo że "niby" zaliczyło )). Wiem że sie czepiam o jakieś osiągnięcia ale tak zauważyłem bo to jest 10 posterunek który już miałbym ukończony a przez to nie mam pojęcia czy to się zaktualizuje już po naprawie, czy będe musiał wbijać to od początku... Pozdrawiam ! 1
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted September 13, 2025 SIMRAIL Team Posted September 13, 2025 W czasie gry jest menu pod F8 i tam jest przycisk otwierający stan achievementów - możesz na bieżąco podglądać, czy prawidłowo nalicza Ci czas spędzony na nastawni.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted September 16, 2025 SIMRAIL Team Posted September 16, 2025 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. 1
daro. Posted September 17, 2025 Author Posted September 17, 2025 W dniu 13.09.2025 o 20:12, Królik Uszasty napisał(a): W czasie gry jest menu pod F8 i tam jest przycisk otwierający stan achievementów - możesz na bieżąco podglądać, czy prawidłowo nalicza Ci czas spędzony na nastawni. Właśnie z tego korzystam ale jak osiągne 120minut to i tak mi nie zalicza postępu. Mimo ze wcześniej nie miałem danej nastawni zaliczonej. Cos jest nie tak 1
darth-gregorius Posted September 17, 2025 Posted September 17, 2025 U mnie też występuje ten sam błąd, naliczanie skończyło się na 3 nastawniach. 1
Recommended Posts