daro. Posted Saturday at 04:23 PM Posted Saturday at 04:23 PM Dzień dobry, jest to kolejna nastawnia spędzona przeze mnie ponad 2godz. czasu, i nie zaliczyło postępu (chodź wyświetliło się na ekranie że zaliczono ale nie dodano jej, (było 2/9 dalej jest 2/9 mimo że "niby" zaliczyło )). Wiem że sie czepiam o jakieś osiągnięcia ale tak zauważyłem bo to jest 10 posterunek który już miałbym ukończony a przez to nie mam pojęcia czy to się zaktualizuje już po naprawie, czy będe musiał wbijać to od początku... Pozdrawiam ! 1
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted Saturday at 06:12 PM SIMRAIL Team Posted Saturday at 06:12 PM W czasie gry jest menu pod F8 i tam jest przycisk otwierający stan achievementów - możesz na bieżąco podglądać, czy prawidłowo nalicza Ci czas spędzony na nastawni.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Tuesday at 05:56 PM SIMRAIL Team Posted Tuesday at 05:56 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. 1
daro. Posted yesterday at 05:27 AM Author Posted yesterday at 05:27 AM W dniu 13.09.2025 o 20:12, Królik Uszasty napisał(a): W czasie gry jest menu pod F8 i tam jest przycisk otwierający stan achievementów - możesz na bieżąco podglądać, czy prawidłowo nalicza Ci czas spędzony na nastawni. Właśnie z tego korzystam ale jak osiągne 120minut to i tak mi nie zalicza postępu. Mimo ze wcześniej nie miałem danej nastawni zaliczonej. Cos jest nie tak 1
darth-gregorius Posted yesterday at 02:14 PM Posted yesterday at 02:14 PM U mnie też występuje ten sam błąd, naliczanie skończyło się na 3 nastawniach. 1
Recommended Posts