P.Wiśnia Posted yesterday at 10:05 AM Posted yesterday at 10:05 AM 2 minuty temu, wojtip napisał(a): Ja nie neguję tego że sytuacja owa nie zaistniała. W którymś z pierwszych postów napisałem że taka sytuacja miała miejsce. Że pan Kaczy został wypuszczony z kolejnym opóźnieniem mimo że już miał opóźnienie ja temu nie zaprzeczam. Wstawiacie screny do sytuacji do której ja się przyznałem. Tak zrobiłem tak nie celowo. No to skoro nie negujesz że taka sytuacja zaistniała to przestań też negować karę i jej zasadność. 1 1
wojtip Posted yesterday at 10:13 AM Author Posted yesterday at 10:13 AM 6 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): też negować karę Nie da rady. Najlepiej niech Administracja zakończy temat. Do niczego on nie prowadzi. 1
KOlorowy Posted yesterday at 10:43 AM Posted yesterday at 10:43 AM Również proszę administrację o zamknięcie tematu. Samemu założycielowi tego wątku blokada kończy się za około 5 godzin. Więcej szumu, niż jest to warte. Tak będzie lepiej, bo ta jałowa dyskusja do niczego nie prowadzi 4
chancellor Posted yesterday at 06:13 PM Posted yesterday at 06:13 PM 8 godzin temu, P.Wiśnia napisał(a): Przebieg zdarzenia: 17:18 - pociąg 412040 kontrolowany przez bota zbliża się do do semafora wjazdowego (PLANOWO) 17:20 - pociąg 412040 kontrolowany przez bota odjeżdża spod semafora wyjazdowego w kierunku podg. Starzyny (18 minut przed planowanym odjazdem) 17:21 - pociąg 412040 zostaje przejęty przez gracza алёша попович 17:30 - pociąg 3126 prowadzony przez Elite | Kaczy zbliża się do do semafora wjazdowego (8 minut opóźnienia) 17:32 - pociąg 3126 prowadzony przez Elite | Kaczy zbliża się do do semafora wyjazdowego (10 minut opóźnienia) 412040 w tym momencie znajduje się na wysokości wsi Stary Węgrzynów 17:38 - pociąg 3126 prowadzony przez Elite | Kaczy odjeżdża spod semafora wyjazdowego w kierunku podg. Starzyny (16 minut opóźnienia) 17:40 - pociąg 3126 prowadzony przez Elite | Kaczy wyjeżdża na szlak (18 minut opóźnienia) Jak widać zachowałeś się w sposób nieprawidłowy, więc ban jest jak najbardziej zasadny. Zignorowałeś PT pociągu 412040 i tym samym wyprawiłeś go przed EIP 3126 który posiada większy priorytet. Tak czy inaczej nie zachowałeś przewidzianej w rozkładzie kolejności wyprawiania pociągów. W życiu nie widziałem piękniej ujętego sprawozdania (bez sarkazmu). Rozumiem, że ręcznie wpisywałeś na podstawie logów?
IDDE KsaweryPL Posted yesterday at 08:10 PM Posted yesterday at 08:10 PM Myślę że na tym zakończę dyskusję. Zobaczcie sobie poziom wypowiedzi Pana Ryzyk Ryzyk. Za personalne ataki na moją osobę. Szczególnie te niezbyt kulturalne. Dziękuję. Rozważę skierowanie pozwu o naruszenie dóbr osobistych. Możecie sobie dalej mną tyłek wycierać. Dobranoc
Spanddark Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) @pomperek czytam cały ten temat i tylko czytając twoje posty mogę stwierdzić jako psycholog że jesteś aspołeczny a przede wszystkim agresywny i wysoce niekultularny do innych. Mam tylko nadzieję jadąc przez Zawiercie jakimkolwiek pociągiem, ze ze złości nie rozkręcisz mi/nam torów. 😉 Definicja agresywności. Agresja to złożone zachowanie, które może przybierać różne formy, od fizycznej przemocy po agresję słowną czy emocjonalną. Może być reakcją na frustrację, strach, czy chęć dominacji, ale także wynikać z uwarunkowań społecznych i psychologicznych. Istotne jest, że agresja może być zarówno naturalną reakcją obronną, jak i patologicznym odchyleniem od normy. Pozdrawiam serdecznie całą społeczność simraila i twórców. Edited 17 hours ago by Spanddark 1 5
Recommended Posts