Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Witam 🙂

Zauważyłem drobny błąd dotyczący zestawiania składów między innymi Pendolino. Obecnie skład prowadzony z Katowic rusza z członu „A” co jest niepoprawne. Powinien być prowadzony z członu „G” czyli odwrotnie niż obecnie.

Dla jasności – załączam screeny planowych zestawień Pendolino ze stacji Katowice.

Przy okazji warto wspomnieć że ten problem dotyczy również innym EZT i lokomotyw – one także powinny jeździć w przeciwnym kierunku tzn. być prowadzone z tzw. „drugich kabin” (czyli tych które obecnie są na końcu składu/z drugiej strony).

Fajnie też gdyby składy wagonowe z Katowic (i nie tylko) jechały na powrót również w odwrotnym ustawieniu (ale chyba nie ma aktualnie "tych samych" pociągów na tej samej relacji w odwrotnych kierunkach (jeśli tak to będę wdzięczny za sprostowanie 🙂))Zrzutekranu(1984).thumb.png.fdf3b26bd99a5d5d2c375daf04de374f.pngZrzutekranu(1985).thumb.png.9933983e377cf7d76d892a94ddd2baab.png

• SIMRAIL Team
Posted

Zgłaszane było już dawno temu. Póki nie działają i nie synchronizują się do końca poprawnie manewry i zmiany kierunków na multi, nie będzie odwracania pojazdów w zestawieniach na multi, bo to po prostu nie zadziała. Pamiętamy o tym, szczególnie dla ezt.

Posted

Okej, dzięki za pomoc i wyjaśnienie sprawy. Przy pisaniu tego nie wyskoczył mi podobny temat, więc pomyślałem, że warto napisać 😅

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy