Marcelek Posted Saturday at 08:01 PM Posted Saturday at 08:01 PM Witam 🙂 Zauważyłem drobny błąd dotyczący zestawiania składów między innymi Pendolino. Obecnie skład prowadzony z Katowic rusza z członu „A” co jest niepoprawne. Powinien być prowadzony z członu „G” czyli odwrotnie niż obecnie. Dla jasności – załączam screeny planowych zestawień Pendolino ze stacji Katowice. Przy okazji warto wspomnieć że ten problem dotyczy również innym EZT i lokomotyw – one także powinny jeździć w przeciwnym kierunku tzn. być prowadzone z tzw. „drugich kabin” (czyli tych które obecnie są na końcu składu/z drugiej strony). Fajnie też gdyby składy wagonowe z Katowic (i nie tylko) jechały na powrót również w odwrotnym ustawieniu (ale chyba nie ma aktualnie "tych samych" pociągów na tej samej relacji w odwrotnych kierunkach (jeśli tak to będę wdzięczny za sprostowanie 🙂))
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted Saturday at 10:45 PM SIMRAIL Team Posted Saturday at 10:45 PM Zgłaszane było już dawno temu. Póki nie działają i nie synchronizują się do końca poprawnie manewry i zmiany kierunków na multi, nie będzie odwracania pojazdów w zestawieniach na multi, bo to po prostu nie zadziała. Pamiętamy o tym, szczególnie dla ezt.
Marcelek Posted yesterday at 12:54 PM Author Posted yesterday at 12:54 PM Okej, dzięki za pomoc i wyjaśnienie sprawy. Przy pisaniu tego nie wyskoczył mi podobny temat, więc pomyślałem, że warto napisać 😅
Recommended Posts