Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znowu wróciły problemy jakie miałem przed i  tuż po wyjściu SR z EA.

Odpalam MP wybieram skład ...ustawiam wszystko i głoszę się na radiu ( ikonka mikrofonu zmienia kolor na zielony ale nikt w grze mnie nie słyszy).W ustawieniach windowsa wszystko ok i mikrofon na teście działa( SR jest aplikacją, która może z niego korzystać i korzysta.)

Po objęciu składu gdy łączność radiowa działa jak wyżej ...czyli nie działa to nie ma innej możliwości jak wyjść z MP do menu głównego otworzyć zakładkę DŹWIĘK. Następnie tam wykonać/sprawdzić test mikrofonu (mikrofon nagle ożywa i działa) i wtedy otwieram MP i ....ooooo kurdee już ktoś przejął "mój" pociąg :). Przejęcie składu w tej sekwencji przywraca łączność radiową.

Próbowałem opcji wychodzenia ze składu z MP do menu głównego i ponownego uruchomienia MP i przejmowania dowolnego składu i bez poprawy - łączności dalej brak.

Od tej pory zawsze jak zaczynam grę to zanim odpale MP to najpierw musze otworzyć zakładkę "dzwięk"  i wtedy dopiero wchodzę w MP. Jeśli tego nie zrobię to nie mam łączności radiowej na składzie (ikonka zielona ale nikt mnie nie słyszy). 

Po wyjściu z EA któraś łatka to naprawiła...teraz znowu u mnie błąd powrócił po aktualizacji.

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy