KOlorowy Posted June 14 Posted June 14 Tak jak na filmiku. Po wyjściu z poradnika, nie mamy możliwości otworzenia ekranu z przebiegami. Awaryjnie pomaga naciśnięcie klawisza 1/2 (i potem możemy normalnie korzystać) Desktop_2025.06.14_-_19.20.35.01.mp4 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted June 17 SIMRAIL Team Posted June 17 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #4065 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #4065
Artur_G Posted June 27 Posted June 27 Niestety, dziś i wczoraj np. na Gałkówku nie pomagało mi wciskanie jakichkolwiek klawiszy.
Masterczulki Posted June 28 Posted June 28 (edited) Miałem ten sam problem. Pulpit kostkowy też nie reaguje w takim przypadku. Rozwiązaniem okazało się wyjście i wejście do budynku nastawni XD Nie wiedziałem, że ten biurowy żart kiedyś będzie miał sens 🤣 Edited June 28 by Masterczulki 1
Artur_G Posted June 29 Posted June 29 Wczoraj znów miałem ten problem w Tunelu. Niestety, powyższe rozwiązanie mi nie pomogło, ponieważ nie mogłem opuścić budynku - klamka się podświetlała, ale nie wyświetlało się menu umożliwiające "otwarcie" drzwi, czyli wyjście na zewnątrz.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted 6 hours ago SIMRAIL Team Posted 6 hours ago This topic has been automatically closed as the problem has been fixed and is currently being tested in the development version. Please check if the problem still exists in the next public release of the simulator. Ten temat został automatycznie zamknięty gdyż problem został usunięty i jest obecnie testowany w wersji deweloperskiej. Prosimy o weryfikację, czy problem nadal występuje w kolejnym publicznym wydaniu symulatora.
Recommended Posts