beskidek2513 Posted Wednesday at 10:04 PM Posted Wednesday at 10:04 PM (edited) Sytuacja z teraz (04.06.2025. godz. 23:57, serwer PL2) - BOT Koluszki zatrzymał mnie w stacji (jadę poc. 1911). Czekam 3 minuty na wyjazd, obok mnie stoi 10577. Po 4 minutach BOT dał wyjazd osobówce. Dodam, że ja nie byłem przed czasem, ale 3 min. po planie. No przecież to brak słów, aż się rzy*ać chce na tę grę. Przecież, jak można takie badziewie zaprogramować?? Te wasze AI boty, do niczego się nie nadają. Z każdą aktualizacją jest tylko coraz gorzej. Krew człowieka zalewa, jak na to patrzy. Zamiast zabawy - wieczne nerwy. A teraz, ruszając w końcu z Koluszek, wywaliło mnie z serwera "z nieznanego powodu" - nawet nie można do końca dojechać, bo serwer, albo ktoś, na widzimisię. Edited Wednesday at 10:17 PM by beskidek2513 Dopisanie numeru pociągu, którym jechałem
SIMRAIL Team Admin BOT Posted yesterday at 07:57 AM SIMRAIL Team Posted yesterday at 07:57 AM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts