Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Sytuacja z teraz (04.06.2025. godz. 23:57, serwer PL2) - BOT Koluszki zatrzymał mnie w stacji (jadę poc. 1911). Czekam 3 minuty na wyjazd, obok mnie stoi 10577. Po 4 minutach BOT dał wyjazd osobówce. Dodam, że ja nie byłem przed czasem, ale 3 min. po planie. No przecież to brak słów, aż się rzy*ać chce na tę grę. Przecież, jak można takie badziewie zaprogramować?? Te wasze AI boty, do niczego się nie nadają. Z każdą aktualizacją jest tylko coraz gorzej. Krew człowieka zalewa, jak na to patrzy. Zamiast zabawy - wieczne nerwy.

A teraz, ruszając w końcu z Koluszek, wywaliło mnie z serwera "z nieznanego powodu" - nawet nie można do końca dojechać, bo serwer, albo ktoś, na widzimisię.

Edited by beskidek2513
Dopisanie numeru pociągu, którym jechałem
  • Sad 2
  • SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy