konkur4 Posted May 20 Posted May 20 (edited) Dzisiaj o przed godz. 18:00 probowałem zalogowac się na pociąg IR11105, ale o 18:01 nastąpił restart, a po restarcie pociągu już nie było. Dlaczego?!!!! Brak pocią Brak pociągu po restarcie serwera PL5 gu po restarcie serwera PL5 Edited May 20 by konkur4
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Saturday at 07:39 AM SIMRAIL Team Posted Saturday at 07:39 AM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
bart_dem Posted Saturday at 08:56 AM Posted Saturday at 08:56 AM W dniu 20.05.2025 o 18:28, konkur4 napisał(a): a po restarcie pociągu już nie było. Dlaczego? Pewnie miał spóźnienie i po restarcie wypadł już z rozkładu, bo w tym momencie powinien już być poza mapą. 2
Masterczulki Posted Saturday at 10:18 AM Posted Saturday at 10:18 AM Potwierdzam, po restarcie pociągi pojawiają się zgodnie z rozkładem. Pociągi z opóźnieniem teleportują się do przodu, pociągi przed czasem cofają się. Tutaj widać rozkład pociągu 11105, według którego pociąg o 18 był już dawno po dojeździe do stacji docelowej. 2
konkur4 Posted Saturday at 03:08 PM Author Posted Saturday at 03:08 PM Nie o ten pociąg chodzi. Chodzi o pociąg Interregio z Warszawy Wschodniej. Wbiłem na niego przed 18:00 i wtedy dojeżdźał do Warszawy Wschodniej skąd mial rozpocząć trasę, ale jeszcze jak stałem w peronach nastąpił restart. Po restarcie tego pociągu już nie było mimo, że powinien być.
azzorekk Posted Saturday at 04:56 PM Posted Saturday at 04:56 PM 1 godzinę temu, konkur4 napisał(a): Nie o ten pociąg chodzi. Chodzi o pociąg Interregio z Warszawy Wschodniej. Wbiłem na niego przed 18:00 i wtedy dojeżdźał do Warszawy Wschodniej skąd mial rozpocząć trasę, ale jeszcze jak stałem w peronach nastąpił restart. Po restarcie tego pociągu już nie było mimo, że powinien być. Jak to nie ten? To rozkład z Simrail Express. Ten sam numer, ta sama stacja początkowa. Być może z jakiegoś powodu pociąg miał takie kosmiczne opóźnienie, że dojechał do Wschodniej dopiero o tej 18:00,i tak jak mówią @bart_dem i @Masterczulki, po prostu teleportował się do przodu aby być na czas i wyjechał za mapę.
Marcion Posted Saturday at 05:12 PM Posted Saturday at 05:12 PM Pomyliłeś numery pociągów. O godzinie 18:00 jedzie 11107. Po restarcie serwera o 18:00 serwer nie potrafi postawić, pociągu w Warszawie Wschodniej, a godzina spawna w Warszawie Podskarbińskiej jest zbyt wczesna, aby pociąg mógłby się zrespić, więc powstaje luka. Z bliżej niewyjaśnionych przyczyn serwer ma dodatkowe restarty, więc zachęcam do wchodzenia na inne serwery, zwłaszcza na te, które rozmiarowo są mniejsze.
Recommended Posts