Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dzisiaj o przed godz. 18:00 probowałem zalogowac się na pociąg IR11105, ale o 18:01 nastąpił restart, a po restarcie pociągu już nie było. Dlaczego?!!!!

Brak pocią
Brak pociągu po restarcie serwera PL5
gu po restarcie serwera PL5

Edited by konkur4
  • SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Posted
W dniu 20.05.2025 o 18:28, konkur4 napisał(a):

a po restarcie pociągu już nie było. Dlaczego?

Pewnie miał spóźnienie i po restarcie wypadł już z rozkładu, bo w tym momencie powinien już być poza mapą.

• I agree 2
Posted

Potwierdzam, po restarcie pociągi pojawiają się zgodnie z rozkładem.
Pociągi z opóźnieniem teleportują się do przodu, pociągi przed czasem cofają się.

Tutaj widać rozkład pociągu 11105, według którego pociąg o 18 był już dawno po dojeździe do stacji docelowej.

image.thumb.png.81b6efcf5e8fd417f54a41e778a171ec.png

• I agree 2
Posted

Nie o ten pociąg chodzi. Chodzi o pociąg Interregio z Warszawy Wschodniej. Wbiłem na niego przed 18:00 i wtedy dojeżdźał do Warszawy Wschodniej skąd mial rozpocząć trasę, ale jeszcze jak stałem w peronach nastąpił restart. Po restarcie tego pociągu już nie było mimo, że powinien być.

Posted
1 godzinę temu, konkur4 napisał(a):

Nie o ten pociąg chodzi. Chodzi o pociąg Interregio z Warszawy Wschodniej. Wbiłem na niego przed 18:00 i wtedy dojeżdźał do Warszawy Wschodniej skąd mial rozpocząć trasę, ale jeszcze jak stałem w peronach nastąpił restart. Po restarcie tego pociągu już nie było mimo, że powinien być.

Jak to nie ten?

image.thumb.png.d2ea87f14b503b62b079a346c8a81f14.png

To rozkład z Simrail Express. Ten sam numer, ta sama stacja początkowa. Być może z jakiegoś powodu pociąg miał takie kosmiczne opóźnienie, że dojechał do Wschodniej dopiero o tej 18:00,i tak jak mówią @bart_dem i @Masterczulki, po prostu teleportował się do przodu aby być na czas i wyjechał za mapę.

Posted

Pomyliłeś numery pociągów. O godzinie 18:00 jedzie 11107. Po restarcie serwera o 18:00 serwer nie potrafi postawić, pociągu w Warszawie Wschodniej, a godzina spawna w Warszawie Podskarbińskiej jest zbyt wczesna, aby pociąg mógłby się zrespić, więc powstaje luka. Z bliżej niewyjaśnionych przyczyn serwer ma dodatkowe restarty, więc zachęcam do wchodzenia na inne serwery, zwłaszcza na te, które rozmiarowo są mniejsze.

Zrzut ekranu (878).png

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy