Jump to content

Recommended Posts

Posted

W trybie maszynisty, czyli w kamerze pierwszoosobowej, jest widoczna szyba przeciwsłoneczna, jak się ją otworzy. Jednak, gdy się przejdzie na kamerę zewnętrzną, już tej osłony nie widać. Tak jakby znikała, albo była po prostu dalej założona w górę. Dzieje się to na singlu jak i na multi 

Zrzut ekranu (1756).png

Zrzut ekranu (1755).png

• SIMRAIL Team
Posted

Trudne sprawy, tu może chodzić o kolejność renderowania półprzeźroczystych elementów najpierw pudła, a potem kabiny. Ogółem silniki nie lubią czegoś takiego, jak się dwie przeźroczystości nachodzą.

Posted

Dobrze, rozumiem. Dziękuję bardzo Panu za informację. Mam jeszcze pytanie, które już mam z tym problem bardzo długo i mi nikt nie potrafi pomóc na forum (dyskusja tryb wieloosobowy), a mianowicie to, że... nie pokazują mi się ani dane scenariusza, jak wchodzę w lokomotywy, to nie wyskakuje mi ani zdjęcie lokomotywy, ani to tam od której stacji do której jest, ani czas do końca, po prostu znaki zapytania i zero po prostu w tym liczniku. Czy jak już tutaj Pan ze mną tu rozmawia, jest mi Pan w stanie pomóc? Bo ani, wyłączenie antywirusa (jak kiedyś już nie pomagało), ani spójność plików nie pomogła, no nic po prostu nie umie mi zaradzić na ten problem Czy można powiedzieć mi dlaczego tak jest?

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy