beskidek2513 Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Na stacji Łódź Widzew spędziłem ponad 10 godzin - "Starszy dyżurny" nie zaliczony. Na stacji Warszawa Włochy spędziłem ponad 3 godziny - "Starszy dyżurny" nie zaliczony. Przejechałem trasę Skierniewice - Puszcza Mariańska w obu kierunkach - "Pustelnik" nie zaliczony. Co jest z tymi osiągnięciami? Po co sobie wobec tego zawracać głowę osiągnięciami, jak człowiek jest oszukiwany? Zadanie jest proste i czytelne: zrób coś, a coś dostaniesz. A tu zrobiłem kilka rzeczy, a nie dostałem nic. Osiągnięcia powinny motywować, aby coś zrobić, a tu jest odwrotnie - zrobisz coś, a dostaniesz g.... 2
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 3, 2025 SIMRAIL Team Posted May 3, 2025 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Rogaleqq Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 19 godzin temu, beskidek2513 napisał(a): Na stacji Łódź Widzew spędziłem ponad 10 godzin - "Starszy dyżurny" nie zaliczony. Na stacji Warszawa Włochy spędziłem ponad 3 godziny - "Starszy dyżurny" nie zaliczony. Przejechałem trasę Skierniewice - Puszcza Mariańska w obu kierunkach - "Pustelnik" nie zaliczony. Co jest z tymi osiągnięciami? Po co sobie wobec tego zawracać głowę osiągnięciami, jak człowiek jest oszukiwany? Zadanie jest proste i czytelne: zrób coś, a coś dostaniesz. A tu zrobiłem kilka rzeczy, a nie dostałem nic. Osiągnięcia powinny motywować, aby coś zrobić, a tu jest odwrotnie - zrobisz coś, a dostaniesz g.... Mam podobnie. Też mi nie zaliczyło pustelnika i nieoznakowanych w okolicy
Recommended Posts