beskidek2513 Posted Saturday at 12:42 AM Posted Saturday at 12:42 AM Na stacji Łódź Widzew spędziłem ponad 10 godzin - "Starszy dyżurny" nie zaliczony. Na stacji Warszawa Włochy spędziłem ponad 3 godziny - "Starszy dyżurny" nie zaliczony. Przejechałem trasę Skierniewice - Puszcza Mariańska w obu kierunkach - "Pustelnik" nie zaliczony. Co jest z tymi osiągnięciami? Po co sobie wobec tego zawracać głowę osiągnięciami, jak człowiek jest oszukiwany? Zadanie jest proste i czytelne: zrób coś, a coś dostaniesz. A tu zrobiłem kilka rzeczy, a nie dostałem nic. Osiągnięcia powinny motywować, aby coś zrobić, a tu jest odwrotnie - zrobisz coś, a dostaniesz g.... 2
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Saturday at 09:49 AM SIMRAIL Team Posted Saturday at 09:49 AM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Rogaleqq Posted Saturday at 08:30 PM Posted Saturday at 08:30 PM 19 godzin temu, beskidek2513 napisał(a): Na stacji Łódź Widzew spędziłem ponad 10 godzin - "Starszy dyżurny" nie zaliczony. Na stacji Warszawa Włochy spędziłem ponad 3 godziny - "Starszy dyżurny" nie zaliczony. Przejechałem trasę Skierniewice - Puszcza Mariańska w obu kierunkach - "Pustelnik" nie zaliczony. Co jest z tymi osiągnięciami? Po co sobie wobec tego zawracać głowę osiągnięciami, jak człowiek jest oszukiwany? Zadanie jest proste i czytelne: zrób coś, a coś dostaniesz. A tu zrobiłem kilka rzeczy, a nie dostałem nic. Osiągnięcia powinny motywować, aby coś zrobić, a tu jest odwrotnie - zrobisz coś, a dostaniesz g.... Mam podobnie. Też mi nie zaliczyło pustelnika i nieoznakowanych w okolicy
Recommended Posts