Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam. Czy tylko ja mam wrażenie, że po nowej aktualizacji wyraźnie gra straciła na jakości oraz płynności wizualnej, szczególnie jeśli chodzi o jakość elementów dynamicznych w trakcie jazdy. Szczególnie widać to po odbiciach/rozmyciu toru w trakcie jazdy.

Edited by Avokado Gaming
  • I agree 1
Posted

Nie zauważyłem żadnego spadku wydajności, ani jakości grafiki. Za to wróciły problemy z losowym wywalaniem co jest mega wnerwiające. 

Wywala nawet jak stoisz na S1. Człowiek dorwie jakiś skład, stoi w Pruszkowie na S1 przed nim cała droga do Łodzi... a tu po 5 minutach kiedy nic się praktycznie nie dzieje w około... /ciach/ do pulpitu! Ogarniasz szybko uruchomienie SimRail i dupsko zbite, na tym składzie siedzi sobie już ktoś inny. Normalnie nóż się otwiera w kieszeni. 

Inna akcja z dziś zpaitalasz od Mszczonowa na Dąbrowę Górniczą Tow, a tu ZONK, za Łazami w pięknych okolicznościach przyrody, podczas niewielkiego obciążenia komputera /ciach/ do pulpitu. 

Nieważne jaki serwer... PL2 czy PL3 czy inny znów po kilku miesiącach wróciło losowe wywalanie do pulpitu. Szlag człowieka trafi, że odwali kawał drogi i po wywaleniu może już nie dokończyć tej służby bo w tym czasie ktoś wskoczył na jego skład. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy