Avokado Gaming Posted May 1, 2025 Posted May 1, 2025 (edited) Witam. Czy tylko ja mam wrażenie, że po nowej aktualizacji wyraźnie gra straciła na jakości oraz płynności wizualnej, szczególnie jeśli chodzi o jakość elementów dynamicznych w trakcie jazdy. Szczególnie widać to po odbiciach/rozmyciu toru w trakcie jazdy. Edited May 1, 2025 by Avokado Gaming 2
Grandal74 Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 Nie zauważyłem żadnego spadku wydajności, ani jakości grafiki. Za to wróciły problemy z losowym wywalaniem co jest mega wnerwiające. Wywala nawet jak stoisz na S1. Człowiek dorwie jakiś skład, stoi w Pruszkowie na S1 przed nim cała droga do Łodzi... a tu po 5 minutach kiedy nic się praktycznie nie dzieje w około... /ciach/ do pulpitu! Ogarniasz szybko uruchomienie SimRail i dupsko zbite, na tym składzie siedzi sobie już ktoś inny. Normalnie nóż się otwiera w kieszeni. Inna akcja z dziś zpaitalasz od Mszczonowa na Dąbrowę Górniczą Tow, a tu ZONK, za Łazami w pięknych okolicznościach przyrody, podczas niewielkiego obciążenia komputera /ciach/ do pulpitu. Nieważne jaki serwer... PL2 czy PL3 czy inny znów po kilku miesiącach wróciło losowe wywalanie do pulpitu. Szlag człowieka trafi, że odwali kawał drogi i po wywaleniu może już nie dokończyć tej służby bo w tym czasie ktoś wskoczył na jego skład.
Recommended Posts