Marcion Posted April 30 Posted April 30 (edited) W Warszawie Zachodniej 111xx jedzie 2 minuty wcześniej od 81xx przez co bot ma problemy z priorytetami. Skorygowałem czasy przejazdu w okolicach Warszawy, ponieważ nie dało się planowo dojechać, w niektórych miejscach. Poprawiłem również numery torów, przy których powinien się zatrzymywać. Załączam propozycję naprawy. Edited April 30 by Marcion 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 1 SIMRAIL Team Posted May 1 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #4030 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #4030
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Saturday at 10:01 PM SIMRAIL Team Posted Saturday at 10:01 PM This topic has been automatically closed as the problem has been fixed and is currently being tested in the development version. Please check if the problem still exists in the next public release of the simulator. Ten temat został automatycznie zamknięty gdyż problem został usunięty i jest obecnie testowany w wersji deweloperskiej. Prosimy o weryfikację, czy problem nadal występuje w kolejnym publicznym wydaniu symulatora.
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted Saturday at 10:02 PM SIMRAIL Team Posted Saturday at 10:02 PM Wszystkie pociągi na tym slocie godzinowym wyrównałem do proponowanych godzin, poprawka przewidziana do wgrania do południa.
Recommended Posts