beskidek2513 Posted April 29 Posted April 29 Panowie i Panie, koleżanki i koledzy - wiem - już wielokrotnie był ten temat poruszany, ale właśnie dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Zaliczyłem wszystkie 40 nastawni po minimum 2 godziny (wiele z nich o wiele więcej, niż wymagane 2 h - możecie sprawdzić mój profil na simrail.pro lub na simrail.pwisnia.pl - i nie zaliczyło mi dwóch. Mam 38/40. Miałem kiedyś kartkę, na której sobie napisałem "odbębnione" nastawnie, a których i tak mi nie zaliczyło jednak gdzieś ta kartka przepadła. Czytałem, że kilku z Wam też nie zaliczyło jakiejś nastawni. Proszę, napiszcie tu, jakich nastawni Wam nie zaliczyło, może to będzie jakiś trop dla mnie, bo nie chcę poświęcać znów 80 godzin swojego życia na ponowne siedzenia na wszystkich nastawniach (tym bardziej, że już to zrobiłem, tylko błędny system tego nie zaliczył).
Matys Posted April 29 Posted April 29 Nikt ci nie pomoże jak nie sprawdzałeś na bieżąco czy ci na steamie weszła dyżurka. Ja tym sposobem gdzieś się pogubiłem przy robieniu 9 z 40 nastawni gdzie mi jednej nie zaliczyło a nie wiem której bo wydawało mi się, że wszystko sprawdzałem dokładnie. Odnośnie błędów z osiągnięciami u mnie nie zaliczyło peronu 5 w Katowicach mimo wielokrotnych odwiedzin.
misiek_131415 Posted April 29 Posted April 29 3 godziny temu, Matys napisał(a): Odnośnie błędów z osiągnięciami u mnie nie zaliczyło peronu 5 w Katowicach mimo wielokrotnych odwiedzin. Przejdź przejściem podziemnym z peronu na peron ( te normalne 1-4) i potem na 5. Coś w ten deseń to podobno działa. Nie pamiętam numeracji. Przejdz cały w poprzek i potem na 5
beskidek2513 Posted April 30 Author Posted April 30 15 godzin temu, Matys napisał(a): Odnośnie błędów z osiągnięciami u mnie nie zaliczyło peronu 5 w Katowicach mimo wielokrotnych odwiedzin. Ja siedząc na nastawni w Katowicach w wolnej chwili wyszedłem z budynku i poszedłem na peron 5. Tylko musiałem wejść "głębiej" dalej w niego i wówczas mi zaliczyło.
Recommended Posts