beskidek2513 Posted April 29 Posted April 29 (edited) Przejechałem scenariusz SKA2 pociągiem 23815 na jednostce EN96 w relacji Sędziszów odj. 16:00 - Kraków Gł. przyj. 17:07. Zauważyłem też, że nie pokazało w ogóle przyjazdu i odjazdu ze stacji Sędziszów - to następny błąd. Do żadnej stacji i przystanku osobowego nie przyjechałem spóźniony i z żadnej stacji ani przystanku osobowego nie odjechałem przed czasem, a mimo to, nie zaliczyło mi osiągnięcia "Na czas". Gra wyszła z EA, a jest tyle błędów, że ręce opadają. - Mało wspomnieć - czas jazdy DZA - Gołonóg, odległość 2.86 km - czas jazdy 1 min., czyli prędkość 167 km/h - czy ten, kto układa rozkłady jazdy jest normalny?? Takich przykładów jest mnóstwo. I nie dziwne, że nie można zaliczyć osiągnięcia "Na czas", jak takie czasy przejazdów są... Edited April 29 by beskidek2513 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 30 SIMRAIL Team Posted April 30 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts