Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chciałbym uzyskać informacje w sprawie takiego rozłączania z serwerem. Otóż objąłem stanowisko maszynisty w pociągu EIP 3128 w Krakowie. Wszystko było w najlepszym porządku. Dojechałem do Raciborowic i ni z tego i owego następuje rozlączenie z serwerem. Ponownie wróciłem do serwerów i okazuje się resetu nie było, a chciałem ponownie objąc EIP 3128 i raptem ktoś inny obsługuje ten numer pociagu. Nie mogę zrozumieć jednej sprawy że posiadając sprzęt który funkcjonuje bez zarzutu takie rzeczy sie dzieją. Uważam że nie powinno mieć miejsce taka praktyka. Tak samo zapłaciłem za grę jak wszyscy a serwer wybiera sobie losowo kto ma grać. Oczekuję odpowiedzi w tej sprawie nawet gdybym miał zasypać was wiadomościami.

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • I agree 1
Posted (edited)

U mnie wczoraj po raz pierwszy, ni z tego ni z owego, utracono połączenie z serwerem jadąc osobowym z Sędziszowa do Katowic. Przejechana prawie cała trasa i za Sosnowcem Południowym wywaliło z serwera. PL2, pół godziny po północy gdzie serwer prawie pusty. Wszedłem szybko i kontynuowałem jazdę, ale podczas nawału ludzi na serwerze i wywalenia z serwera gdzieś w połowie trasy mógłbym nie dorwać tego samego składu.

Nie jest to u mnie nagminne i oby tak pozostało. 

Edited by Grandal74
Posted

Panowie dzisiaj grałem a raczej próbowałem  dojechać coś na MP serwer 2 pl ale po prostu to co sie działo z restartami (utratą połączenia) to ręce opadają . 

Posted (edited)

No cóż, na serwerach lagi jak nie wiem co, dźwięk koszmarnie rwie, nie da się porozumieć z dyżurnymi, zrywa połączenie w losowych momentach. 

To, że mam mocny PC nie ma najmniejszego znaczenia. FPS na bardzo mocnych ustawieniach 90-100, a mijane składy klatkują, a nawet zamraża je na kilka sekund. Coś niedobrego dzieje się na serwerach.

Edited by Grandal74
  • I agree 2
Posted

Piąty raz pod rząd podchodzę towarem do trasy Sędziszów - Katowice - Katowice - Sędziszów i za każdym razem tracę połączenie z nieznanego powodu. W życiu nie odblokuję tego osiągnięcia na steam w takim tempie. Teraz mnie rozłączyło na Dorocie. Zwariować można 🥴

• I agree 1
Posted
4 godziny temu, Lonely is Good napisał(a):

W życiu nie odblokuję tego osiągnięcia na steam w takim tempie.

Na singlu nie da rady?

Posted
15 godzin temu, Lonely is Good napisał(a):

Teraz mnie rozłączyło na Dorocie.

Podobno na jednej sesji steam możesz łączyć trasy. Jak cie wywali w Dorocie to bierzesz następny skład  albo ten sam skład ponownie. 

Posted

Omijać będę w tej chwili PL2. Uruchamiając składy na PL1, PL3, PL4 nie ma aż takich problemów. Ani razu mnie z tych serwerów nie wywaliło, nawet jeśli, któryś z tych serwerów jest bardziej zatłoczony to nawet lagi są zdecydowanie mniejsze. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy