Gosposia Hela Posted March 14 Posted March 14 Jak zwykle po zmianach zasiadam do moich ulubionych scenariuszy i sprawdzam co tam poprawiono . W scenariuszu Katowice Sędziszów lokomotywa Ty2 stoi na początku pod semaforem i nie może ruszyć nie wiem z jakiego powodu jest cały czas czerwone , chyba że trzeba czekać 10 minut ale tego już nie sprawdzałem gra chyba idzie do kosza.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 15 SIMRAIL Team Posted March 15 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Gosposia Hela Posted March 15 Author Posted March 15 Coś z radiem się zawiesiło po kilku próbach dyżurny dał semafor .
beskidek2513 Posted Sunday at 01:59 PM Posted Sunday at 01:59 PM Mi dyżurny odpowiedział o 8:22, że podaje mi semafor - nie podał. Wywoływałem go (a w zasadzie - ją) na radiu kilkukrotnie (ZEW 3) i do godziny 8:53 nie dostałem semafora, cały czas na stój. Dłużej nie czekałem, pół godziny mnie zniechęciło...
Recommended Posts