rafalp195 Posted February 13 Posted February 13 Hmm... Zastanawiam się dlaczego scenariusz z ;arowozem jest dostępny tylko w singlu. Myślę że wielu entuzjastów chętnie pośmigało by parowozem. Piszcie co o tym myślicie
Bulbulator Posted February 13 Posted February 13 (edited) Myślę, że devowie najpierw czekają na zmiany w zarządzie, zatrudnienie większej liczby kadr do pomocy przy projekcie, następnie będą chcieli zrobić DLC z więcej niż jedną lokomotywą parową + wagonami Bipa oraz kolejny DLC - spalinowy, z SU45, SU46 i SP47, by potem utworzyć osobne kilka serwerów z mapą "lata 80" i żeby było czym tam jeździć. Edited February 13 by Bulbulator
KOlorowy Posted February 13 Posted February 13 (edited) 18 minut temu, Bulbulator napisał(a): Myślę, że devowie najpierw czekają na zmiany w zarządzie, zatrudnienie większej liczby kadr do pomocy przy projekcie, następnie będą chcieli zrobić DLC z więcej niż jedną lokomotywą parową + wagonami Bipa, by potem utworzyć osobne kilka serwerów z mapą "lata 80" i żeby było czym tam jeździć. To są potwierdzone informacje, czy jedynie domysły? 9 godzin temu, rafalp195 napisał(a): Hmm... Zastanawiam się dlaczego scenariusz z ;arowozem jest dostępny tylko w singlu. Myślę że wielu entuzjastów chętnie pośmigało by parowozem. Piszcie co o tym myślicie Owszem. Ja również chciałbym pojeździć parowozem w trybie wieloosobowym (i uprzedzam krzykaczy, jest to możliwe), ale na ten moment nie mamy takiej możliwości. Jest taka szansa (i wyciągam wnioski z informacji opublikowanych na Discordzie przez twórców), jednak kiedy ona nastąpi i jak to będzie wyglądać jest wielką niewiadomą, więc pozostaje czekać Edited February 13 by KOlorowy
Bulbulator Posted February 13 Posted February 13 1 minutę temu, KOlorowy napisał(a): To są potwierdzone informacje, czy jedynie domysły? to jest zaklinanie rzeczywistości:P
PL_Andrev Posted February 13 Posted February 13 15 godzin temu, rafalp195 napisał(a): Zastanawiam się dlaczego scenariusz z ;arowozem jest dostępny tylko w singlu. Wydaje mi się że mignęła mi informacja że parowóz tylko na scenariusze. 6 godzin temu, Bulbulator napisał(a): Myślę, że devowie najpierw czekają na zmiany w zarządzie, zatrudnienie większej liczby kadr do pomocy przy projekcie, Tylko że "zatrudnienie większej ilości kadr" sporo kosztuje. Jest to możliwe ale tylko jeżeli DLC sprzeda się dobrze (zwróci się i zarobi). A że EA zebrała fatalne opinie, także tego...
misiek_131415 Posted February 13 Posted February 13 37 minut temu, PL_Andrev napisał(a): Wydaje mi się że mignęła mi informacja że parowóz tylko na scenariusze. Z założenia miał być na singla ale gracze prosili i może, powtarzam może, to nic pewnego obiecali że się przyjrzą możliwości że parowóz na multi. Ale nie pomiędzy tradycyjne składy bo on za wolny jest. Może, powtarzam może kiedyś uda się go wrzucić podobno w rejon dańdówka - staszic. Ja bym go wrzucił na LHS:)))) Ale to tylko moje zdanie a nie decyzyjnych. Tak więc może kiedyś. 1
PL_Andrev Posted February 13 Posted February 13 2 godziny temu, misiek_131415 napisał(a): Ja bym go wrzucił na LHS Faktycznie, szerokotorówka z niczym nie koliduje, a byłaby ciekawym urozmaiceniem na trasie Sławków-Sędziszów. Chyba tylko Bukowno dawało by graczom kontrolę nad LHS. A co moderzy już sprawdzili, to bieżący tabor jeździ po LHS, która ma trzy mijanki (Bukowno, Zarzecze, Kępie (na wysokości Tunelu).
misiek_131415 Posted February 13 Posted February 13 2 minuty temu, PL_Andrev napisał(a): A co moderzy już sprawdzili, to bieżący tabor jeździ po LHS, która ma trzy mijanki (Bukowno, Zarzecze, Kępie (na wysokości Tunelu). Tory LHS w simrail są takie same jak normalne tory. Coś takiego słyszałem. Więc tam po LHS wszystko pojedzie prawdopodobnie. Ktoś tam jeździł niedawno.
Recommended Posts