JanPatDrugi Posted February 12 Posted February 12 (edited) Cześć, mam plan zdobyć osiągnięcie na Steam - Starszy dyżurny ruchu. Dyżur na każdej stacji mierzę stoperem + uzupełniam czas w excelu, żeby mieć pewność. Po każdych 2h potwierdzonych postępem w osiągnięciu odhaczam i przechodzę do kolejnych nastawni. Wieczorem 12.02 rozpocząłem dyżur na nastawni Dąbrowa Górnicza Huta Katowice. Dzień wcześniej zakończyłem dzień z postępem 24/40 po dyżurze na Sosnowcu Kazimierzu. Po 2h na DGH pojawiło się powiadomienie o postępie osiągnięcia, ale znowu na 24/40 zamiast 25/40. W trakcie dyżuru na DGH sprawdzałem postęp na Steam i na pewno widniało 24/40. Z excela również wynika, że 25 nastawnią powinna być DGH. Wygląda na to, że DGH nie została zaliczona, ale po ponownym wejściu na nastawnie, wraz z kolejnymi minutami nie pojawia się postęp w osiągnięciu. Czy istnieje gdzieś legitny podgląd na rzeczywisty czas spędzony na nastawniach? Strona simrail.pro nie pokazuje realnego czasu spędzonego na nastawniach. Czy istnieje możliwość sprawdzenia gdzie leży błąd, bo ewidentnie gdzieś jest. Edited February 13 by JanPatDrugi Dokładniejsze opisanie problemu
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Wednesday at 01:05 PM SIMRAIL Team Posted Wednesday at 01:05 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
KIEROWNIK Posted Thursday at 08:44 PM Posted Thursday at 08:44 PM Mam ten sam problem . Ja mam ponad 3 godziny na wszystkich posterunkach i 3 dyżurek mi nie zaliczyło i teraz szukanie igły w stogu siana
Recommended Posts