Piotr ET22 Posted February 2 Posted February 2 Ja w tytule. Obejmuje 132071 Przed Pruszkowem jak tylko jest dostępny na liście pociągów serwera PL2. Jadę bezproblemowo z podglądem na mapę aż na wysokości Białej Rawskiej zauważam że mój pociąg przejęty zostaje przez innego gracza "Kroper" tzn jeszcze jadę dalej tym pociągiem ale już widzę że mój avatar zastąpiony został przez avatar innego gracza. Po 5 sekundach otrzymuje takie info "Server odmówił prośbę o dołączenie do gry" Ja się nie prosiłem o dołączenie do gry i przejęcia tego składu bo już nim od Warszawy jechałem ! Możliwe jest takie przejmowanie/ wypychanie jednego gracza przez drugiego? Do restartu jeszcze trochę było.
Dexter Posted February 11 Posted February 11 Z tymi składami towarowymi 1320XX dzieją się dziwne rzeczy. Mnie dwa razy wywaliło - raz w Strzałkach a drugi raz w Olszamowicach. I co najmniej dziwny komunikat.
PL_Andrev Posted February 11 Posted February 11 Proponuję założy bug-report. W teorii tak powinno się dziać jak dyżurny skieruje pociąg na niewłaściwy tor / tor ślepy. W grze są przypadki że dyżurny się pomyli i poda wyjazd na niewłaściwy tor, ale zwykle pociąg jest sam usuwany po jakimś czasie.
Recommended Posts