Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy osiągnięcia trasowe typu Kraków-Warszawa zaliczają się na multi po przejechaniu przystanków początkowych i końcowych, czy tylko scenariusze?

• 2 weeks later...
Posted

Czy jest jakiś sposób aby podejrzeć jakie stacje mamy zaliczone na osiągnięciu Odkrywca? Zatrzymałem się przy stanie 69/70, a wszystkie linie mam oblatane od początku do końca. Czy komuś w ogóle udało się zaliczyć to osiągnięcie?

image.thumb.png.43e6abfb67b5c5cd4ba07b2ded5a0a6a.png

Posted
2 godziny temu, bart_dem napisał(a):

Czy jest jakiś sposób aby podejrzeć jakie stacje mamy zaliczone na osiągnięciu Odkrywca? Zatrzymałem się przy stanie 69/70, a wszystkie linie mam oblatane od początku do końca. Czy komuś w ogóle udało się zaliczyć to osiągnięcie?

Ja przeszedłem. Wydrukowałem sobie mapę z Wiki SR i zaznaczyłem które stacje zwiedzałem, dzięki temu zaliczyłem wszystkie stacje 

• Like 1
Posted
3 godziny temu, bart_dem napisał(a):

Czy komuś w ogóle udało się zaliczyć to osiągnięcie?

Tak, zaliczają. Z podobnych wpisów na Discord wynika że często gracze zapominają o jakieś stacji warszawskiej albo Dąbrowie Południowej. Nie na możliwości podglądu. Jedyna opcja to notatki własne. 

• Like 1
Posted
W dniu 6.02.2025 o 17:40, bart_dem napisał(a):

I tak jesteś lepszy ode mnie:

Katowice-Sędziszów (scenariusz), Kraków-Wawa.Z (scenariusz), Myszków-Staszic (przez Południową) miałem 66/70

pomysł 1: Skierniewice-Wawa, pomysł 2: Ursus->Grochów (doliczyło +2), pomysł 3: Kato -> DG, koniec pomysłów przy 68/70

Posted (edited)

Ja skorzystałem z tabelki zamieszczonej tu:

i udało się, brakowało mi w zasadzie tylko przystanków na odcinku Warszawa Grochów -> Żyrardów

Edited by Bulbulator
  • Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
W dniu 11.02.2025 o 21:29, Bulbulator napisał(a):

i udało się, brakowało mi w zasadzie tylko przystanków na odcinku Warszawa Grochów -> Żyrardów

Dzięki - przydatne!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy