PL_Andrev Posted January 28 Posted January 28 Czy osiągnięcia trasowe typu Kraków-Warszawa zaliczają się na multi po przejechaniu przystanków początkowych i końcowych, czy tylko scenariusze?
adisuper Posted January 28 Posted January 28 Zalicza się jak dojeżdżasz do semaffora wjazdowego zarówno na multi jak i singlu 3
KOlorowy Posted January 28 Posted January 28 (edited) 7 minut temu, adisuper napisał(a): Zalicza się jak dojeżdżasz do semaffora wjazdowego zarówno na multi jak i singlu Nawet ciut dalej. Sprawdziłem dzisiaj https://forum.simrail.eu/topic/9874-problem-z-osiągnięciami-na-steamie/#comment-43797 Edited January 28 by KOlorowy
bart_dem Posted February 6 Posted February 6 Czy jest jakiś sposób aby podejrzeć jakie stacje mamy zaliczone na osiągnięciu Odkrywca? Zatrzymałem się przy stanie 69/70, a wszystkie linie mam oblatane od początku do końca. Czy komuś w ogóle udało się zaliczyć to osiągnięcie?
Maurice Posted February 6 Posted February 6 2 godziny temu, bart_dem napisał(a): Czy jest jakiś sposób aby podejrzeć jakie stacje mamy zaliczone na osiągnięciu Odkrywca? Zatrzymałem się przy stanie 69/70, a wszystkie linie mam oblatane od początku do końca. Czy komuś w ogóle udało się zaliczyć to osiągnięcie? Ja przeszedłem. Wydrukowałem sobie mapę z Wiki SR i zaznaczyłem które stacje zwiedzałem, dzięki temu zaliczyłem wszystkie stacje 1
misiek_131415 Posted February 6 Posted February 6 3 godziny temu, bart_dem napisał(a): Czy komuś w ogóle udało się zaliczyć to osiągnięcie? Tak, zaliczają. Z podobnych wpisów na Discord wynika że często gracze zapominają o jakieś stacji warszawskiej albo Dąbrowie Południowej. Nie na możliwości podglądu. Jedyna opcja to notatki własne. 1
PL_Andrev Posted February 11 Author Posted February 11 W dniu 6.02.2025 o 17:40, bart_dem napisał(a): Czy jest jakiś sposób aby podejrzeć jakie stacje mamy zaliczone na osiągnięciu Odkrywca? Zatrzymałem się przy stanie 69/70, a wszystkie linie mam oblatane od początku do końca. Czy komuś w ogóle udało się zaliczyć to osiągnięcie? I tak jesteś lepszy ode mnie: Katowice-Sędziszów (scenariusz), Kraków-Wawa.Z (scenariusz), Myszków-Staszic (przez Południową) miałem 66/70 pomysł 1: Skierniewice-Wawa, pomysł 2: Ursus->Grochów (doliczyło +2), pomysł 3: Kato -> DG, koniec pomysłów przy 68/70
Bulbulator Posted February 11 Posted February 11 (edited) Ja skorzystałem z tabelki zamieszczonej tu: i udało się, brakowało mi w zasadzie tylko przystanków na odcinku Warszawa Grochów -> Żyrardów Edited Wednesday at 11:48 AM by Bulbulator 1
PL_Andrev Posted yesterday at 06:26 AM Author Posted yesterday at 06:26 AM W dniu 11.02.2025 o 21:29, Bulbulator napisał(a): i udało się, brakowało mi w zasadzie tylko przystanków na odcinku Warszawa Grochów -> Żyrardów Dzięki - przydatne!
Recommended Posts