korzeniewski36 Posted January 25 Posted January 25 Dostałem bana na czat głosowy że wyzywałem trola który mnie zablokował na szlaku i wyzywał przez pół scenerii. Puściły mi nerwy i tak oto się stało... No dobra ale mniejsza z tym... Pytanie czy ktoś wie coś na temat długości banów? Nigdzie nie ma żadnych informacji ani nic. Pisałem do 3 adminów i totalna olewka, wiadomość odczytana i zero odpowiedzi.
KOlorowy Posted January 25 Posted January 25 (edited) Moja dobra rada. Po pierwszej takiej niekulturalnej odzywce ze strony owego jegomościa, należało go zgłosić, a jego dlasze docinki olać i nie wdawać się z nim w żadne dyskusje. Jeśli nadal utrudniałby Tobie grę, należy wykonać kolejne zgłoszenie i opisać całą sytuację. Wtedy Ty jesteś górą - a w takim wypadku? Dostałeś po uszach i on jest górą. Poczekaj tydzień i być może blokada komunikacji głosowej zejdzie. Masz nauczkę na przyszłość. I tak, tutaj raczej nie dowiesz się tego. Spróbuj zapytać na.Discordzie SimRailowym, do kiedy masz blokadę, ale nie gwarantuję tego, że dostaniesz odpowiedź Edited January 25 by KOlorowy 1 4
zbynak Posted January 25 Posted January 25 3 godziny temu, korzeniewski36 napisał(a): Dostałem bana na czat głosowy że wyzywałem trola który mnie zablokował na szlaku i wyzywał przez pół scenerii. Puściły mi nerwy i tak oto się stało... No dobra ale mniejsza z tym... Pytanie czy ktoś wie coś na temat długości banów? Nigdzie nie ma żadnych informacji ani nic. Pisałem do 3 adminów i totalna olewka, wiadomość odczytana i zero odpowiedzi. Pod menu TAB możesz sobie wyciszyć każdego gracza, także polecam takie sposób na trolli i nie dawanie im się sprowokować. 1 3
rafalp195 Posted January 25 Posted January 25 A czy ktoś wie ile trwa ban na czat głosowy? Miałem podobną sytuację + 2 tygodnie odpoczynku od gry bo gracz wykłócał się ze mną że muszę mu podać przelot mimo że był przed czasem w EDR
korzeniewski36 Posted January 25 Author Posted January 25 U mnie Minoł tydzień, dalej zablokowany... 1
Recommended Posts