Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj na PL4 ja wjeżdżam na Warszawę Wschodnią 5415 (Warszawa Katowice) i spotykam tam gracza na 1331 (Warszawa - Kraków).

On dostaje wyjazd 3minuty wcześniej. Na Centralnej widzę jego tył gdy ja wjeżdżam na stację.

Ale co się dzieje potem...

Myślałem że w niedużym odstępie będziemy lecieć aż do Psar tymczasem odstawiał mnie z minuty na minutę.

Podglądam 1331 na mapie serwera i widzą że kolega jedzie legitnie 159km/h ...  200km/h pewnie na tempomacie. A ja nawalałem 163km/h...203/204km/h a pod TAB za każdym nawet co kilka sekund naciśnięciu widać że mnie odchodzi mimo niższej niż moja V. Oddalał się nawet wtedy kiedy jego zwolnił do 90km/h jakiś towar pomiędzy Olszamowicami a Włoszczową 😉

W konsekwencji on leciał już na Starzyny a ja do Psar miałem 38km....i 28 minut opóżnienia wedle rozkładu.

To są jakieś jaja? 🙂

Drugie jaja to wywalenie z nieznanego powodu z serwera w Sosnowcu Głównym na ph na stacji - to tak żebym nie czuł się zniesmaczony.(Gdyby mnie wywaliło przed peronami w Katowicach to bym się już wkurzył 🙂 )

Swoją drogą dziwne rzeczy dzieją się zwłaszcza gdy z listy pociągów dostępnych na serwerze/ach wybieram te które po kliknięciu na planszy pokazują duży znak zapytania a nie wizualizacje pociągu/lokomotywy)

Te pociągi (znaki zapytania) to są jakieś testowe?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy