Piotr ET22 Posted January 24 Posted January 24 Dzisiaj na PL4 ja wjeżdżam na Warszawę Wschodnią 5415 (Warszawa Katowice) i spotykam tam gracza na 1331 (Warszawa - Kraków). On dostaje wyjazd 3minuty wcześniej. Na Centralnej widzę jego tył gdy ja wjeżdżam na stację. Ale co się dzieje potem... Myślałem że w niedużym odstępie będziemy lecieć aż do Psar tymczasem odstawiał mnie z minuty na minutę. Podglądam 1331 na mapie serwera i widzą że kolega jedzie legitnie 159km/h ... 200km/h pewnie na tempomacie. A ja nawalałem 163km/h...203/204km/h a pod TAB za każdym nawet co kilka sekund naciśnięciu widać że mnie odchodzi mimo niższej niż moja V. Oddalał się nawet wtedy kiedy jego zwolnił do 90km/h jakiś towar pomiędzy Olszamowicami a Włoszczową 😉 W konsekwencji on leciał już na Starzyny a ja do Psar miałem 38km....i 28 minut opóżnienia wedle rozkładu. To są jakieś jaja? 🙂 Drugie jaja to wywalenie z nieznanego powodu z serwera w Sosnowcu Głównym na ph na stacji - to tak żebym nie czuł się zniesmaczony.(Gdyby mnie wywaliło przed peronami w Katowicach to bym się już wkurzył 🙂 ) Swoją drogą dziwne rzeczy dzieją się zwłaszcza gdy z listy pociągów dostępnych na serwerze/ach wybieram te które po kliknięciu na planszy pokazują duży znak zapytania a nie wizualizacje pociągu/lokomotywy) Te pociągi (znaki zapytania) to są jakieś testowe?
Recommended Posts