Nemoo Posted January 21 Posted January 21 Witam, Po zainstalowaniu patcha 20.01.2025 mam następujące problemy: 1. W ET25 nie działa mi hamulec elektrodynamiczny. 2. W scenariuszu "[Tow] Kraków - Sędziszów" po podaniu tarczy manewrowej na semaforze L nie mogę minąć Tm229. Czy ktoś może zweryfikować te problemy, bo nie wiem, czy te problemy są tylko u mnie? 2
skylake Posted January 21 Posted January 21 (edited) O scenariuszu towarowym Kraków-Sędziszów napisałem dziś w dziale błędów trybu jednoosobowego, ale nie zostało to jeszcze zatwierdzone przez Administrację. Potwierdzam, nie mogę również uzyskać wyjazdu spod tm229. Napisałem jeszcze o błędach w scenariuszu TLK z Katowic do Krakowa na trasie Kraków-Tunel. Zobaczymy, jeśli zajdzie potrzeba, wkleję tutaj treść mojej wiadomości z tego działu. Edited January 21 by skylake
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted January 21 SIMRAIL Team Posted January 21 Błąd hamulca jest znany i przygotowany do kolejnego pacza.
McGregor Posted January 22 Posted January 22 U mnie także problem z tarczą Tm229. Proszę o szybkie rozwiązanie problemu.
Tom_89 Posted January 22 Posted January 22 Z przymrożeniem oka liczę że problem hamulcem ED nie będzie czekał tak długo jak problem z hamulcem pendolino. Znany i opracowany czekał do kolejnego patcha 🙂
PL_Andrev Posted January 23 Posted January 23 Pytanie jak często będą pojawiały się patche - jak w okolicach ok jednego miesiąca od poprzedniego to chyba ok?
bart_dem Posted January 23 Posted January 23 Jeśli aktualizacja psuje tak istotny element jak hamulce, to patch poprawiający choćby tylko ten element powinien pojawić się natychmiast. 8
Recommended Posts