Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Witam,

Po zainstalowaniu patcha 20.01.2025 mam następujące problemy:

1. W ET25 nie działa mi hamulec elektrodynamiczny.

2. W scenariuszu  "[Tow] Kraków - Sędziszów" po podaniu tarczy manewrowej na semaforze L nie mogę minąć Tm229.

Czy ktoś może zweryfikować te problemy, bo nie wiem, czy te problemy są tylko u mnie?

• I agree 2
Posted (edited)

O scenariuszu towarowym Kraków-Sędziszów napisałem dziś w dziale błędów trybu jednoosobowego, ale nie zostało to jeszcze zatwierdzone przez Administrację. Potwierdzam, nie mogę również uzyskać wyjazdu spod tm229. Napisałem jeszcze o błędach w scenariuszu TLK z Katowic do Krakowa na trasie Kraków-Tunel. Zobaczymy, jeśli zajdzie potrzeba, wkleję tutaj treść mojej wiadomości z tego działu.

Edited by skylake
Posted

Z przymrożeniem oka liczę że problem hamulcem ED nie będzie czekał tak długo jak problem z hamulcem pendolino. Znany i opracowany czekał do kolejnego patcha 🙂

Posted

Jeśli aktualizacja psuje tak istotny element jak hamulce, to patch poprawiający choćby tylko ten element powinien pojawić się natychmiast. 

• I agree 8
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy