KapibaraYT Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Witam forumowiczów, Proponuję, aby dodać do gry coś na wzór radia szybkich komunikatów, które sami gracze mogliby je dostosować (dodać nowe, z edytować istniejące itd.). Coś na wzór przycisków od F1 do F4 czy F5 jak to było w TD2 tylko tu może jako menu kołowe może? Nie każdy może rozmawiać, bo mikrofonu nie ma aktualnie albo w związku z sytuacją domową (w trakcie gry np. śpi dziecko w pokoju/dziewczyna), a chciałoby się bardziej wczuć z komunikatami wydawanymi przez dyżurnego. Wtedy pisanie na czacie w czasie jazdy jest słabe bo się traci czas na napisanie słowa „Przyjąłem” a trzeba jechać. Tak, wiem można bota włączyć ale to rozwiązuje sytuacje częściowo + często po przejęciu po bocie (u siebie zauważyłem) że mi się wszystko psuje i muszę jakby od nowa robić.
KOlorowy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Takowy temat już widnieje na forum 😉 https://forum.simrail.eu/topic/9401-szybkie-wiadomości-na-czacie-w-komunikacji-dyżurny-maszynista/#comment-39963
Recommended Posts