Piotr ET22 Posted Thursday at 03:16 AM Posted Thursday at 03:16 AM Jak w temacie.... Coś chcieli naprawić...czyli zapowiada się 3132 i pojawia się 3132 ale "grali jak nigdy a przegrali jak zawsze". Pociąg z tematu po objęciu w Krakowie Głównym bonusowo dostaje -1000pkt karnych za pominięcie NIEISTNIEJĄCEGO W GRZE Płaszowa ale co się dzieje dalej...( na serwerze PL4 było to samo z tym 3132 z tą różnicą że zapowiadał się 3126 a pojawiał się 3132-ale odpuszczałem wcześniej) Brak reakcji naliczania PD za Rp1 od samego początku... a coś mnie podkusiło jak tylko wjechałem na CMK to przekroczyłem V rozkładową i drogową najpierw o 4km/h...zero pkt karnych. I tu zapraszam wszystkich którzy chcieliby zdobyć bezkarnie osiągnięcie steam "Nieoznakowani w okolicy" ponieważ można sobie ustawić tempomat na 250km/h i bezkarnie lecieć na Warszawę. Dziobak nie wykoleja się nawet w Idzikowicach na ograniczeniu 120km/h z V 250km/h i nie odejmowane są PD Pod Grodziskiem znikają trochę tory i sceneria a wykolejenie następuje dopiero za Grodziskiem Mazowieckim....zaliczając osiągnięcie "Andrzeju nie denerwuj się" 🙂 Częstujcie się ( ja już to osiągnięcie miałem wcześniej i zjadło to mi sporo PD jako karne przekraczanie V) Jest 4AM ale już mi się nie chce zgłaszać tego jako błąd 1 3
Recommended Posts