Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Jak w temacie.... Coś chcieli naprawić...czyli zapowiada się 3132 i pojawia się 3132 ale "grali jak nigdy a przegrali jak zawsze".

Pociąg z tematu po objęciu w Krakowie Głównym bonusowo dostaje -1000pkt karnych za pominięcie NIEISTNIEJĄCEGO W GRZE Płaszowa ale co się dzieje dalej...( na serwerze PL4 było to samo z  tym 3132 z tą różnicą że zapowiadał się 3126 a pojawiał się 3132-ale odpuszczałem wcześniej)

Brak reakcji naliczania PD za Rp1 od samego początku... a coś mnie podkusiło jak tylko wjechałem na CMK to przekroczyłem V rozkładową i drogową najpierw o 4km/h...zero pkt karnych.

I tu zapraszam wszystkich którzy chcieliby zdobyć bezkarnie osiągnięcie steam "Nieoznakowani w okolicy" ponieważ można sobie ustawić tempomat na 250km/h i bezkarnie lecieć na Warszawę. Dziobak nie wykoleja się nawet w Idzikowicach na ograniczeniu 120km/h z V 250km/h i nie odejmowane są PD 

Pod Grodziskiem znikają trochę tory i sceneria a wykolejenie następuje dopiero za Grodziskiem Mazowieckim....zaliczając osiągnięcie "Andrzeju nie denerwuj się" 🙂

Częstujcie się ( ja już to osiągnięcie miałem wcześniej i zjadło to mi sporo PD jako karne przekraczanie V)

Jest 4AM ale już mi się nie chce zgłaszać tego jako błądZrzutekranu(162).thumb.png.005c081983483a90fe55d48c7fc8ccd6.png

Zrzut ekranu (165).png

Zrzut ekranu (166).png

Zrzut ekranu (167).png

• Haha 1
  • Thanks 3
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy