ChalwaBechatex Posted January 3 Posted January 3 Niestety w grze nie ma możliwości podania przebiegów WG i WH. Rozjazd 50 jest zablokowany więc Sz też nie podamy. Dla pociągu jadącego z Przedmieścia do Dłubni jeśli ustawimy przebieg WE lub WD bot automatycznie rozwiązuje przebieg i informuje, że chcemy pociąg skierować w złą stronę. Nie pamiętam dokładnie numeru pociągu, ale był to luzak jakoś przed 12:30. Aby obsłużyć ten pociąg musimy użyć Sz i skierować go na tor 2 lub 4, następnie ustawić przebieg EX albo DX. Dla pociągu jadącego z Dłubni do Przedmieścia sytuacja jest trochę prostsza, ale dalej nie możemy ustawić przebiegów AM, AL. Myślę, że bot został ustawiony w taki sposób, aby nie wysłać przypadkiem pociągu na Raciborowice, ale potem ktoś uznał, że aby gracze przypadkiem nie zablokowali pociągu na torach 6 i 8 (brak przejazdu na raciborowice) zablokował rozjazd 50 bez zmiany bota. 1
ChalwaBechatex Posted January 3 Author Posted January 3 (edited) Proszę o przeniesienie do Zgłaszanie błędów [Tryb wieloosobowy] Przepraszam, mój błąd Edited January 3 by ChalwaBechatex
KOlorowy Posted January 3 Posted January 3 O! Ktoś mnie ubiegł. Fakt, jest to dosyć popularny błąd i żeby nie puszczać pociągu na "zastępczy", to najpierw trzeba podać wyjazd, a dopiero potem wjazd. 1
Recommended Posts