Luke G. Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Podbijam temat, bo problem z zapisami w SimRail staje się już po prostu męczący. Czy wiadomo już cokolwiek konkretnego w kwestii naprawy funkcji SAVE/LOAD? Chodzi o te irytujące, losowe błędy, przez które wczytanie stanu gry to loteria – raz działa, a raz wyrzuca błąd lub ładuje sesję w sposób uniemożliwiający dalszą jazdę. Muszę przyznać, że moja cierpliwość powoli się wyczerpuje, a szkoda, bo od samego początku mocno kibicowałem temu projektowi. Nie przeszkadzało mi to, jak długo gra była w fazie wczesnego dostępu. Nie narzekałem, gdy funkcji zapisu w ogóle nie było. Przymykałem oko, gdy pierwsze wersje tej funkcji były „kulawe”. Rozumiałem, że to skomplikowany symulator. Jednak obecny stan, w którym mechanizm zapisu dalej generuje te same błędy, jest dla mnie nie do zaakceptowania. Deweloper wprowadził kolejne dwa DLC - ogromne brawo i szacunek za to że rozwój idzie do przodu!!! Bardzo chętnie bym je kupił, bo uwielbiam ten symulator, ale dopóki fundamenty (takie jak działający zapis stanu gry) nie zostaną naprawione, mimo mojej ogromnej sympatii do projektu, nie kupię już nic więcej od tego wydawcy. Nie widzę sensu w kupowaniu nowej zawartości, jeśli nie mam pewności, że moja dwugodzinna trasa zostanie poprawnie zapisana i wczytana. Czy ktoś z administracji lub osób blisko deweloperów może potwierdzić, czy w ogóle planowane jest rozwiązanie tego problemu? Edited 1 hour ago by Luke G.
Recommended Posts