Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Jeżeli podczas jazdy 2xEU07 Kolprem włączymy oświetlenie kabiny A to następuje jednoczesne włączenie światła w kabinie A i B tej lokomotywy. Sprawdzone na dwóch liniach. 

Oświetlenie klawisz skrótu cudzysłów. 

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • 7 months later...
Posted (edited)

W zasadzie dla mnie jest oki, w nocy załączam oświetlenie kabiny A i przechodząc do kabiny B nie muszę szukać po omacku przełącznika oświetlenia tejże kabiny albo załączać latarki, bo już mam oświetlenie.,

A że to robi jeden przełącznik?, nie koniecznie bo w kabinie B drugim przełącznikiem mogę zgasić  kabinę B i A.... Taka jest procedura napisana, i mnie to nie przeszkadza. 🙂

Pozdrawiam.

Edited by Spanddark
  • SIMRAIL Team
Posted

Będzie naprawione w kolejnym paczu.
Przybyły na miejsce serwis dokonał sprawdzenia obwodów oświetlenia kabiny B, gdzie stwierdzono nieprawidłowo doprowadzone zasilanie - z przełącznika kabiny A zamiast B. Poprawiono połączenia instalacji elektrycznej i sprawdzono działanie przełączników w obu kabinach - działanie prawidłowe, obie kabiny sterowane niezależnie. Z uwagi na charakter problemu akcją serwisową objęto wszystkie lokomotywy EU07/EP08 z reflektorami halogenowymi.

• Like 3
  • Haha 3
  • Thanks 1
  • I agree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy