Jump to content

Meda

Member
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Other groups

Early Access

Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Meda

    Bedzin

    Server: CZ1 Station: Bedzin Turnout number 38 cannot be rebuilt.Fault removed.
  2. Další změna. Teď bývá většinou restart CZ1 v čase : xx:03 nebo 04.
  3. Server CZ1. At the Bedzin station, the telephone connection with both neighboring stations is interrupted after two or three sentences and it is necessary to call again.
  4. Počínaje dneškem jsou restarty po 8 hodinách ! 00-08-16 CZ servery se restartují zhruba v čase xx:14
  5. Vyřešeno - byl mi vysvětlen princip traťového bloku v Dabrowe. Vše OK.
  6. The permanently occupied section in the upper left corner of the panel - above the Poz2T button and lies in the track from Dabrowy Gor.
  7. Zdravím a děkuji za info. Dotaz na DGW se ale týkal úseku v levém horním rohu panelu - nad tlačítkem Poz2T a leží v koleji z Dabrowy Gor.
  8. Zdravím a než nahlásím níže uvedené chyby, prosím o ověření, zda nejsou jen u mne. Sosnowiec Glówny Nelze postavit vlak. cestu z koleje 4a do Bedzinu. Dabrowa Gor. Wschodnia ve 2. koleji z Dabrowy Gor. prostřední traťový úsek svítí trvale červeně. Děkuji za info.
  9. Zdravím a prosím o info, jak si při řízení stanice přidat na monitor příslušný EDR. Děkuji za odpověď.
  10. Zdravím a prosím o info, jak je to s délkou nákladních vlaků ve hře a zda se vždy vejdou na boční staniční koleje ? Děkuji za odpověď.
  11. Zdravím a děkuji. Vtip byl v tom, že ještě mačká ENTER. Vše je OK !
  12. Zdravím a děkuji za info. Bohužel s chatem zatím bojuji neúspěšně. V nastavení mám volbu "Napsat do chatu - Y". Zkoušel jsem to takto a bez úspěchu: Y zápis zprávy do spodního řádku okna chatu stisk šipky na odeslání V manuálu jsem rady nenašel a tak se znovu ozývám s prosbou o stručný návod k obsluze chatu a připojuji ještě dotazy : - obsah chatové zprávy vidí všichni připojení hráči ? - musí se používat jen nějaké vybrané fráze ? - musí být na příslušném serveru připojen alespoň jeden další hráč ? Předem děkuji za odpovědi.
  13. Ještě doplním předchozí : Server CZ2, stanice Sosnowiec gl.
  14. Zdravím, strojvedoucí vlaku mne za pomoci chatu žádal o vjezd. Zkoušel jsem mu přes chat odpovědět, ale nefungovalo to. Je chyba u mne nebo to bude teprve umožněno později ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy