MALECKI Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 (edited) Czy twórcy gry mogą wytłumaczyć, co to za g***o się odwaliło ostatnio? Dlaczego większość serwerów jest ustawiona na godzinę podobną do godziny realnej? Wyobraźcie sobie, że są gracze, którzy logują się około godziny 21 i chcą pograć w dzień, niekoniecznie na najbardziej zawalonym serwerze. Macie taki dostatek graczy, że pozwalacie sobie na takie jajca? Przecież dużo lepiej byłoby ustawić to tak, że wieczorem są 3 serwery z dziennym światłem i jeden z nocnym... Edited December 25, 2024 by MALECKI 1
zbynak Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 PL1 ma na stałe ustawiony datę czerwcową + czas cofnięty o 6 godzin, więc można na spokojnie pograć. PL3 ma -3h + data wrześniowa, więc też trochę dłużej jest jasno. Pozostałem dwa polskie serwery mają datę i godzinę realną 🙂 1
MALECKI Posted December 25, 2024 Author Posted December 25, 2024 (edited) Godzinę temu, zbynak napisał(a): PL1 ma na stałe ustawiony datę czerwcową + czas cofnięty o 6 godzin, więc można na spokojnie pograć. PL3 ma -3h + data wrześniowa, więc też trochę dłużej jest jasno. Pozostałem dwa polskie serwery mają datę i godzinę realną 🙂 Dzięki. Pewnie bez Twojej informacji bym sobie tego nie odczytał z serwerów. Do tego nie trzeba być Einsteinem, żeby wiedzieć, że większość graczy loguje się między 18 a 21 i chętnie pograłaby przy dziennym świetle. Edited December 25, 2024 by MALECKI 1 1
SIMRAIL Team uetam Posted December 27, 2024 SIMRAIL Team Posted December 27, 2024 Większość graczy woli grać na serwerach PL2 i PL3 z realną godziną. Dla pozostałych mamy serwery PL1 oraz PL4.
Recommended Posts