superbuster11 Posted Thursday at 03:00 PM Posted Thursday at 03:00 PM Mam problem z podświetleniem kontrolek i przyrządów w lokomotywach EP07, ET22, EP08. Problem zauważyłem w scenariuszu [TLK] Katowice-Kraków. Włączając oświetlenie pierwszy raz, przyrządy stają się ciemne: Ale gdy je włączę ponownie, działają prawidłowo: To samo dotyczy kontrolek na pulpicie, np. wyłącznik szybki, SHP i czuwak, itd. Jak się podświetlą pierwszy raz, to mają czarny kolor. Gdy je włączę ponownie, zmieniają kolor na właściwy. Ogólnie to mam wrażenie, że jakoś słabo widzę znaki na zimowym scenariuszu na trasie Starzyny-Kraków 😉 Tak jakby coś było nie tak z oświetleniem na tej trasie. 1
superbuster11 Posted Thursday at 08:56 PM Author Posted Thursday at 08:56 PM Pomogło usunięcie folderu SimKol z C:\Users\Nazwa_użytkownika\AppData\LocalLow. Wcześniej nie wiedziałem gdzie go szukać 😉
superbuster11 Posted Thursday at 09:10 PM Author Posted Thursday at 09:10 PM Jednak po ponownym wczytaniu scenariusza problem powrócił xD
Recommended Posts