Wielebniak Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Siedzę sobie spokojnie na subie w Dábrowie górniczej. Puszczony PKP Cargo przejeżdża sobie spokojnie a tu nagle.... .... kiladziesiat metrow za pociągiem zapierdziela coś. Coś jest dobrym określeniem, wyglądało to jak pędzący rowerzysta albo Flesh we własnej osobie. Obiekt obserwowałem przez parę ładnych sekund, zanim zniknął na horyzoncie. PS. nie pije w pracy, byłem trzeźwy. Nie wiem czy to sie nie nadaje do sekcji o błędach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Qbek Posted December 15, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 15, 2022 A w którą stronę obiekt się przemieszczał? Zgodnie z ruchem przejeżdżającego pociągu czy kierunek raczej nieokreślony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielebniak Posted December 15, 2022 Author Share Posted December 15, 2022 Just now, Qbek said: A w którą stronę obiekt się przemieszczał? Zgodnie z ruchem przejeżdżającego pociągu czy kierunek raczej nieokreślony? Jakieś 100 - 200 metrów za pociągiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Qbek Posted December 15, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 15, 2022 A skład był zestawiony z jakich wagonów? Węglarki czy platformy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielebniak Posted December 15, 2022 Author Share Posted December 15, 2022 3 minutes ago, Qbek said: A skład był zestawiony z jakich wagonów? Węglarki czy platformy ? A to niestety umknęło już mojej pamięci. Często siedzę na Dąbrowie, więc postaram się zaobserwować jeśli się powtórzy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielebniak Posted December 15, 2022 Author Share Posted December 15, 2022 Przepraszam za błąd. To bylo w Lazach LC, kierunek na DG Ząbkowice. postaram sie potestować teraz z godzine-dwie na tym posterunku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Qbek Posted December 15, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 15, 2022 21 minut temu, jacek napisał(a): Przepraszam za błąd. To bylo w Lazach LC, kierunek na DG Ząbkowice. postaram sie potestować teraz z godzine-dwie na tym posterunku. Jeśli błąd się powtórzy postaraj się zrobić screenshot - będzie nam łatwiej diagnozować. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielebniak Posted December 18, 2022 Author Share Posted December 18, 2022 Udalo mi sie znowu uchwycić "rowerzystę" troszke pozno, ale mam nadzieje ze sie przyda, obiekt zakreśliłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielebniak Posted December 18, 2022 Author Share Posted December 18, 2022 (edited) Dogoniłem ten pociąg i sie okazalo sie 2 pasazerów sie wietrzylo. Na scr udało sie jednego delikwenta zlapac z prawej To nawet chyba ten sam co wcześniej gonił pociág Edited December 18, 2022 by jacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPSZTUNGES Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 rowniez widzialem na dg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Qbek Posted December 19, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 19, 2022 To inny gracz przemieszczający się po mapie. Ale fakt że jego postać odgrywa niewłaściwą animację - sprawdzimy to. Wewnętrzny ticket: https://git.simkol.pl/simkol/unitysim-new/-/issues/1035 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielebniak Posted December 19, 2022 Author Share Posted December 19, 2022 3 hours ago, Qbek said: To inny gracz przemieszczający się po mapie. Ale fakt że jego postać odgrywa niewłaściwą animację - sprawdzimy to. Wewnętrzny ticket: https://git.simkol.pl/simkol/unitysim-new/-/issues/1035 Jesli chodzi o ten drugi zrzut, to na scr udalo mi sie uchwycic tylko jednego pasażera, ale za tym łysym była jeszcze jedna osoba pare "siedzeń" dalej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wdowa94 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Nic nadzwyczajnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
czerny Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Bliźniacza sytuacja z dziś. Ciąg osób za jadącym składem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts