adfilipczuk Posted December 16 Posted December 16 Problem z hamulcami w pendolino ED250. Po zahamowaniu nie da się nijak odhamować hamulców! Odhamowanie kończy się na 3,82 BAR i nijak nie idzie! |Mamy rok 2025 za chwilę, a ten problem wciąż występuje!
Vee Posted Sunday at 01:53 PM Posted Sunday at 01:53 PM Ja nawet ruszyć nie potrafię. Lekko drgnal o 5 metrów i komunikat o zbiegnięciu taboru, 3.64 w hamulcach i koniec. Ale przeciez ludzie tym jeżdzą online. Ja kiedyś też jechałam na singlu z Katowic aż do Opoczna dojechalam i działało to ci się stało ? Jakiś błąd po updatach ?
Quentis Posted Sunday at 01:59 PM Posted Sunday at 01:59 PM Sprawdź sobie na spokojnie czy na pewno wszystkie hamulce masz odblokowane. Popełnij przede wszystkim. Może dałeś w nagłe? Nastawnik masz na zero?
Bartek_Smok Posted Sunday at 02:18 PM Posted Sunday at 02:18 PM 23 minuty temu, Vee napisał(a): Ja nawet ruszyć nie potrafię. Lekko drgnal o 5 metrów i komunikat o zbiegnięciu taboru, 3.64 w hamulcach i koniec. Ale przeciez ludzie tym jeżdzą online. Ja kiedyś też jechałam na singlu z Katowic aż do Opoczna dojechalam i działało to ci się stało ? Jakiś błąd po updatach ? Doszedł ETCS. Trzeba to i owo poustawiać na tym mądrym ekraniku w lokomotywie, ale twórcy gry nie kwapią się wydać jakikolwiek samouczek do tego. Na ten moment najprościej jest w ustawieniach gry wyłączyć system ETCS.
Vee Posted Sunday at 04:36 PM Posted Sunday at 04:36 PM O KURDE !!! No ale jaja, teraz to działa wszystko faktycznie !! Dzięki ogromne
Recommended Posts