krzysk Posted Monday at 09:09 PM Posted Monday at 09:09 PM (edited) Witam, Jakiś czas temu testowałem szlak szerokotorowy LHS. link tutaj: Teraz przerobiłem go na wersję z lat 80 oraz parowóz co wygląda bardziej realistycznie. Możecie zresztą sprawdzić mój scenariusz. Nie ma on jeszcze zakończenia, można go rozbudować o składy AI ale i tak myślę że będzie ciekawym doświadczeniem. Dobrej zabawy 4_LHS24909_Ty2.zip Edited Monday at 09:11 PM by krzysk
kei.tres Posted yesterday at 11:25 AM Posted yesterday at 11:25 AM Temat rozwojowy. Potrzebny byłby już tylko tabor jak na przykład ST44 albo ST40s (311Da)(jako współczesny) oraz "ruskie" wagony i można realizować misję przewozu towarów po LHS-ce. 1 1
PL_Andrev Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 godzin temu, kei.tres napisał(a): Temat rozwojowy. Potrzebny byłby już tylko tabor jak na przykład ST44 albo ST40s (311Da)(jako współczesny) oraz "ruskie" wagony i można realizować misję przewozu towarów po LHS-ce. Ale jak to tak że Ty-2 pasuje na tor szerokotorowy?
Bartek_Smok Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Panowie, gdzie dokładnie rozpakować pobrany folder żeby to działało? Wrzuciłem do folderu SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries I nie widzę żadnego dodatkowego scenariusza po uruchomieniu.
krzysk Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago (edited) Słuszna uwaga - przesłałem pojedynczy scenariusz który należy wrzucić do dowolnej grupy do folderu 'Scenarios'. Czy tworzyć osobną grupę dla pojedynczego scenariusza? czy też dołączyć do istniejących folderu (np. 2_StaszicSedziszow, chociaż nie jest to najładniejsze rozwiązanie)? To zależy od tego jak chcemy organizować swoje menu w programie. Ja na przykład stworzyłem osobną grupę 'Różne' dla scenariuszy które publikowane są pojedynczo ale nie wiem czy to najlepsze rozwiązanie dla każdego. Może powinienem stworzyć grupę dedykowaną dla moich scenariuszy które (być może) będę publikował w przyszłości? Macie swoje sugestie jak publikować pojedyncze scenariusze? Edited 5 hours ago by krzysk
Recommended Posts