Hocik Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Kiedy w grze jest dzień, a w realu noc, to oświetlenie pulpitu w elfie jest aktywne. Niestety nie działa przycisk od oświetlenia pulpitu i nie da się go wyłączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Kamila Posted December 15, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 15, 2022 @Stele Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 15, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 15, 2022 Nie przypominam sobie by tam była jakakolwiek automatyka. A oświetlenie się włącza stabilnym pokrętłem na środkowej nodze pulpitu. Guzik daje tyko impuls światła. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hocik Posted December 15, 2022 Author Share Posted December 15, 2022 27 minut temu, Stele napisał(a): Nie przypominam sobie by tam była jakakolwiek automatyka. A oświetlenie się włącza stabilnym pokrętłem na środkowej nodze pulpitu. Guzik daje tyko impuls światła. Sprawdziłem też drugi raz i znowu taka sytuacja miała miejsce. Dzień w grze, w realu noc i oświetlenie z automatu włączone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts