Tomasz Grykien Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 Witam, chciałem się zapytać czy w pełnej wersji gry będą pory roku. 1
Featured Comment Revilius Posted December 15, 2022 Featured Comment Posted December 15, 2022 Wg informacji od devów - tak. 1
cozix Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Podobno również mają być warunki pogodowe live. Przynajmniej tak było kiedyś mówione.
TheShotte Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 Masz wiosnę i lato, co ci jeszcze trzeba. 😆😜 Ta mają być, nic się nie zmieniło, a developerzy nie dali mi żadnego powodu aby im nie wieżyc na słowo, a nawet wręcz przeciwnie.
Tomasz Grykien Posted December 20, 2022 Author Posted December 20, 2022 21 godzin temu, TheShotte napisał(a): Masz wiosnę i lato, co ci jeszcze trzeba. 😆😜 Ta mają być, nic się nie zmieniło, a developerzy nie dali mi żadnego powodu aby im nie wieżyc na słowo, a nawet wręcz przeciwnie. Za oknem mamy zimę. A gdzie dwie pory roku jesień i zima, mam nadzieje że będą w pełnej wersji jak wyjdzie Na singlu oraz na Multi. 1
Recommended Posts
Posted by Revilius,
1 reaction
Go to this post