Tomasz Grykien Posted December 15 Posted December 15 Problem na tym scenariuszy dojeżdżam z EU07 x2 pod Cysterny z paliwem, odbija mnie i wykoleja mnie raz udało mi się podczepić a już kolejny raz nie mogę. 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Monday at 07:58 AM SIMRAIL Team Posted Monday at 07:58 AM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
SIMRAIL Team uetam Posted Monday at 07:58 AM SIMRAIL Team Posted Monday at 07:58 AM Z jaką prędkością dojeżdżasz do składu?
zbynak Posted Monday at 08:25 AM Posted Monday at 08:25 AM Mam podobnie, nawet podjeżdżając z minimalną prędkością (1km/h) od składu cystern odbija jakby był gumowy, nie da się do niego docisnąć. Udało mi się to obejść podjeżdżając po kilka centymetrów z zahamowaną lokomotywą, w końcu można się ustawić na odległość na której sprzęg łapie, ale coś jest ewidentnie nie tak. Bez znaczenia czy jedziemy EU07 czy ET22. 1
Tomasz Grykien Posted Monday at 09:39 PM Author Posted Monday at 09:39 PM 2 km na godzinę to chyba nie szybko, raz udało mi się podczepić a teraz nie mogę kiedy to naprawicie?
Recommended Posts