Tomasz Grykien Posted December 15 Posted December 15 Problem na tym scenariuszy dojeżdżam z EU07 x2 pod Cysterny z paliwem, odbija mnie i wykoleja mnie raz udało mi się podczepić a już kolejny raz nie mogę. 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 16 SIMRAIL Team Posted December 16 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
SIMRAIL Team uetam Posted December 16 SIMRAIL Team Posted December 16 Z jaką prędkością dojeżdżasz do składu?
zbynak Posted Monday at 08:25 AM Posted Monday at 08:25 AM Mam podobnie, nawet podjeżdżając z minimalną prędkością (1km/h) od składu cystern odbija jakby był gumowy, nie da się do niego docisnąć. Udało mi się to obejść podjeżdżając po kilka centymetrów z zahamowaną lokomotywą, w końcu można się ustawić na odległość na której sprzęg łapie, ale coś jest ewidentnie nie tak. Bez znaczenia czy jedziemy EU07 czy ET22. 1
Tomasz Grykien Posted Monday at 09:39 PM Author Posted Monday at 09:39 PM 2 km na godzinę to chyba nie szybko, raz udało mi się podczepić a teraz nie mogę kiedy to naprawicie?
Recommended Posts